— Fiber Laser TC15 —


Öntöttvas váz

Formaöntés, egyidejű alakítás, toldásmentes.

Nagy gyártási tapasztalattal előállított ágy.

Mortise & Tenon szerkezet 50% -kal növeli a szilárdságot, öntöttvas gép test, megőrzi a nagy vágási pontosságot.

Tartós és stabil

A 200 MPa minimális húzószilárdságú grafit öntöttvas lemez magas széntartalmú, nagy nyomószilárdságú és kemény, jó a vibrációállósága és kopásálló. A kisfokú érzékenység a géphoronynál és az alacsony hőérzékenység csökkenti a gép kopását működés közben, és hosszú ideig fenntartja a gép pontosságát, anélkül, hogy teljes élettartama alatt deformálódna.


Automatikus fúvóka csere

Precíz és pontos vezérlőrendszer alkalmazásával a fúvókák automatikusan cserélhetők a különböző anyagok és anyagvastagságok igényei szerint, így megtakarítva a kézi csereidőt és javítva a megmunkálási hatékonyságot, intelligensen és könnyedén. Teljesen automatikus lézerfej kalibráció és fúvókatisztítás valósítható meg a legújabb kalibráló és tisztító funkciókkal, ami csökkenti az ismétlődő manuális munkát. A nagypontosságú szervomotor megbízhatóan pontos és stabil cserét tesz lehetővé, így biztosítva minden csere tökéletes biztonságát. A teljes munkatér tökéletesen zárt, védelme növeli az alkatrészek és a személyzet biztonságát.

Autofókusz

A fókusztávolságot a gép vezérlőrendszere automatikusan beállítja a különböző vastagságú lemezek megmunkálásához.

Kézi beavatkozás mentes

Az operációs rendszer által végzett automatikus fókusztávolság állítás hatékonyan elhárítja a kézi állítás hibáit és tévesztéseit.

Egyszerű és gyors.

Nagyfokú pontosság

Szoftveresen állítható vágórés ezáltal a vágási pontosága és minősége javul.

A fókusztávolság és a vágási fókusztávolság beállítása egyenként történik, így a vágás még pontosabb.

Tartós

A két körös hűtő rendszer a vágófej és a lencsék (fókusz lencse és védő lencse) élettartamát növelik. Ezáltal a vágási minőség is javul ami gazdaságosabb megmunkálást tesz lehetővé.

Idő- és energiatakarékos

Dupla platformos gyorskapcsoló rendszer. A két munkaplatform közti gyors csere nagymértékben hozzájárul a munka hatékonyságához. A fogaskerekes és fogasléces erőátviteli rendszer nagyobb merevséggel és magasabb fokú pontossággal rendelkezik, csökkenti a betáplálási időt, és így a működési hatékonyság magasabb.

Funkció

A nehéz géptest stabil működést tesz lehetővé. A könnyű kereszttartónak köszönhetően a gép gyorsabban működik. A tökéletes ipari dizájn szerves ember-gép tervezésen alapul. A csúcsminőségű elektromos szoftvervezérlő rendszer következtében a gép nagyobb fokú vágási pontosságot, kényelmes kezelést, hatékony vágást, kiegyensúlyozott teljesítményt, kiterjedt felhasználási területet és tartósságot nyújt.

Kiegészítő tápmechanizmus

A kiegészítő görgők süllyeszthetők és megemelhetők, így jelentősen csökken a munkadarab és a munkaasztal közötti súrlódás. Az anyag berakodásához és kirakodásához alkalmas.

Intelligens löketvédelem

A gép automatikusan megfigyeli a kereszttartó és munkadarab mozgástartományát, és a folyamatot a megmunkálási tartományon belül tartja. A rögzített határoló egy kettős védelmet nyújtó eszköz, nagyban hozzájárul a gép és a kezelő biztonságához, és csökkenti a kockázatokat.

Kiegészítő alacsony gáznyomás riasztás

A valósidejű nyomásellenőrző rendszer a rendellenességre figyelmeztető jelzést ad, ha a nyomás alacsonyabb, mint ami az optimális vágóhatáshoz és pontossághoz szükséges, így biztosítva a vágóhatást és vágási pontosságot, és figyelmeztetve a gáz időben történő pótlására.

WIFI távvezérlés

Teljes körű, valósidejű visszajelzés Valósidejű hibaelemzés és problémamegoldás

Biztonsági szervó modul

A lézerfej mindenkor adott távolságot tart a munkadarabtól vágás közben, hogy csökkentse az ütközés kockázatát. A gép leáll, ha a lézerfej hozzáér a lemezhez, így csökkentve a balesetek kockázatát, és javítva a vágóhatást.

Intelligens rendszerriasztás

Teljes körű, rendellenességre figyelmeztető riasztójelzések kerülnek a vezérlőközponton át a HMI-hez. A géphiba már előre felfedezhető, így csökken a lehetséges biztonsági kockázat. A géphiba felfedezésének hatékonysága megsokszorozódik.

Automatikus kenőrendszer

A kenőolaj időben és megfelelő mennyiségben jut a géphez, hogy biztosítsa a gép normálisan magas sebességét. A rendszer figyelmeztet a rendellenességekre és az alacsony folyadékszintre, ami nagyban javítja a vágási pontosságot, és hatékonyan meghosszabbítja az áttételi mechanizmus élettartamát.

Vágásminta

A géppel vágható szénacél, rozsdamentes acél, alumínium, vörösréz és fémötvözet.