Teljesen automatikus egyszer használatos orvosi maszk gyártósor


Az ST-AMM (1 + 2) -SUPER SPEED teljesen automatikus eldobható arcmaszk gyártó gép és két fülhurok hegesztőgép egyesítése. A folyamat indul az anyag adagolásával, hajtogatásával, folytatódik az orrvezeték beillesztésével, majd hegesztés - összehajtás - vágás, és végül két gépsoron a fülhurok hegesztése történik, amíg a teljes maszk elkészül.

AFullServo Motor rendszer működteti a hengereket és az új generációs szállítószalag rendszert, ami a stabil teljesítmény és a nagy hatékonyság mellett nem károsítja a felhasználtalapanyagot.

Szuper nagy és stabil sebesség, elérheti a 120-160 darab / perc sebességet (a hagyományos automatikus maszk gyártó gép sebessége csak 60-70 db / perc), vagyis a sebesség a hagyományos modellhez képest 2,5-szer nagyobb, mint a hagyományos. Ugyanezen termelésnél a munkabér és a helykihasználás 1/3-ra csökkenthető.
Automatikus számlálás, a termelési mennyiség könnyen kiszámolható.
Adagolókészülék,a kész maszktest összegyűjtésére.
Kiváló minőségű alumínium ötvözet szerkezet, szép megjelenés, rozsdaálló és tartós fém.

Tiszta és higiénikus munkafolyamat. A berendezés az alapanyagoktól a késztermékig terjed, automatikus működésű, csökkenti az emberi érintés szükségességét a gyártási folyamatban, megfelel az ipari tesztelési előírásoknak.
Miután a nemszövött alapanyag a feltekercselő részben teljes felhasználásra került, a gép automatikusan leáll.

Az ebből a gyártásból készült arcmaszk kényelmes viselet, nincs nyomásérzet, a maszknak jó a szűrőhatása, és megfeleltethető az ember arcformájának.
Lapos orvosi maszkok előállítása, rugalmas arcmaszk alakító különbözőképpen.

Termék specifikáció:

Név: Teljesen automatikus egyszer használatos orvosi maszk gyártósor
Típus: ST-AMM (1+2) - SUPER SPEED
Gyártási sebesség: ~ 120 db / perc
Névleges teljesítmény: 11 kW
Feszültség: 220V ; 50 Hz
Gépméret: 7,8 * 3,6 * 1,9 m (H * Sz * M)
Maszkméret: 17,5 * 9,5 cm (formálható)
Vezérlő módszer: PLC + érintőképernyő